Hard work work
den 16 januari 2014

Så här i början av säsongen är det alltid full fart på CCs lager och i år är det inget undantag. Peter och Alma har just nu fullt upp med att ta hand om alla leveranserna som kommer in varje dag. Idag var det bland annat Clara dress som levererades till oss. På bilden nedan räknar de av så att vi får det antalet klänningar vi beställt, sedan sorteras kartongerna ut på hyllan i storleksordning. Snaaart är första leveransen av kollektionen på väg ut till alla återförsäljare! Jag vet att det är många som väntar! :)

Taggar :  Clara Dress
Basket i Borås
den 15 januari 2014

Igår var det basket för hela slanten i Borås. En stor publik, hela 2876 st, hejade fram Borås Basket till vinst! Det går riktigt bra för Borås nu, detta var 20:e vinsten i rad. Grattis säger vi på CC, som självklart var representerade på plats och hejade fram laget! 

Taggar :  Borås
Fokus Formex
den 14 januari 2014

Januari är en riktig mäss-månad då vår härliga säljkår finns representerade på mässor i både Sverige och Norge. Förra veckan var vi på plats på Öppet Hus i Jönköping. Tack alla som kom dit, det var riktigt kul att se att det var så bra drag! Nästa vecka är det dags för Gave & Interiör-mässan i Norge men nu är det som sagt full fokus på Formex. Formex har öppet från onsdag till lördag. Torsdagen är fullbokad med kundbesök så ska du besöka oss spontant så rekommenderar vi er att komma förbi någon av de andra dagarna. 

Vi finns i monter A25:11.

Vi ser fram emot att träffa dig! <3

From CC with love


Taggar :  MässaFormexFormex2014
Vårens favorit!
den 10 januari 2014

Våren bjuder på ett par riktigt fina boots, Lizzy heter dem! Snygga och helt rätt med stjärnor och nitar. Kolla in dem här: http://capricollection.com/p/4323/lizzy-boots-black

Taggar :  Bootsfavoritstjärnornitar
Premiär!
den 9 januari 2014

Vi har något väldigt roligt på gång! Vi har bestämt oss för att börja blogga och detta är alltså vårt första blogginlägg! Här kommer ni att kunna läsa om allt som händer på CC. Vi har precis dragit igång vår 2014 och är supertaggade för en ny säsong.

Ni följer väl med oss?

From CC with love

Taggar :  PremiärBloggVår-14Ny säsong
 Första ... Föregående 4 5 6 7 8